Mobil special optik

Erhverv

Optikerbesøg – præcis så det passer i virksomhedens arbejdsgang.

Mobil Special Optik er en lille velkonsolideret nichevirksomhed, som tilbyder fleksibel og individuel service til virksomheder om levering af sikkerhedsbriller og skærmbriller.

Synsprøve, udlevering af brillerne samt løbende service udføres hos Jer, således spildtid for Jeres medarbejdere undgås. Vi kan tilbyde service på alle tidspunkter, således eksempelvis nat- og aftenhold kan indgå i ordningen.Vores service udføres i specialdesignet ” brillebus” med topmoderne udstyr. Både synsprøve og udlevering foretages af statsautoriseret optiker med speciale i erhvevsoptik.Vores optiske certificerede produkter leveres primært af ZEISS og overholder naturligvis alle internationale sikkerhedsstandarter og krav. Vores fokus er målrettet individuel service.

Brillebutik for erhvervsvirksomheder..

Der stilles krav og findes lovgivning på området omkring skærmbriller og sikkerhedsbriller, og for at imødekomme disse lovmæssige krav, har virksomhederne behov for at opgaven kan løses i virksomheden eller på tidspunkter hvor det griber mindst ind i arbejdsrytmen i virksomheden. Med et besøg af brillebussen udnyttes tiden effektivt og medarbejdeen behøver ikke at tage fri fra jobbet eller bevæge sig væk fra arbejdspladsen.
Vi kender lovgivningen og ved hvad der skal til – både med hensyn til skærmbriller og når det er sikkerhedsbriller vi taler om.

Erhvervs annonce 2013-page-001.jpg-for-web-large